Wildeburg Dorpsloket (2024)

Table of Contents
Algemeen Wanneer en waar vindt Wildeburg plaats? Hoe verloopt de kaartverkoop voor Wildeburg 2024? Wat zijn belangrijke data? Ik heb nog restitutie tegoed van Wildeburg 2023, wanneer ontvang ik deze? Wat is de minimum leeftijd? Kan ik mijn persoonlijke gegevens verwijderen? Waar vind ik alle kleine lettertjes? Loting Ik ben te laat voor de inschrijving van de eerste loting. Wat nu? Waarom zijn er twee lotingen? Hoeveel kaarten kan ik kopen als ik ben ingeloot? Hoe vaak kan ik mijzelf inschrijven? Kan ik mijn account van de vorige keer gebruiken? Kan ik iemand anders inschrijven? Ik kan de bevestigingsmail van mijn inschrijving niet vinden. Ik heb een fout gemaakt in de registratie, hoe kan ik dat aanpassen? Mijn account is geblokkeerd. Hoe kan dat? Ik wil met de camper richting Wildeburg rollen, kan ik ook meeloten voor een camperticket? Eerste loting Wanneer is de uitslag bekend? Waar vind ik de uitslag? Ik ben ingeloot. Hoe en wanneer kan ik een kaart kopen? Wat als ik ben uitgeloot voor de eerste loting? Wat als ik ben ingeloot, maar niet voor de deadline een kaart koop? Tweede loting Wanneer is de uitslag van de tweede loting bekend? Moet ik mij opnieuw inschrijven voor de tweede loting? Ik deed niet mee aan de eerste loting. Kan ik mij inschrijven voor loting 2? Ik ben ingeloot in de tweede loting. Hoe en wanneer kan ik een kaart kopen? Wat als ik ben uitgeloot voor de tweede loting? Kan ik dan nog wel naar Wildeburg? Kaarten kopen Ik ben ingeloot, hoe koop ik een kaart? Er is wat misgegaan met het bestelproces. Wat moet ik doen? Hoe ontvang ik mijn kaart nadat ik deze heb gekocht? Komen de kaarten op naam te staan? Hoeveel kost een kaart? Komen er ook zondagkaarten? Kan je kaarten verkopen en overkopen via Ticketswap? Kan je echt geen kaarten kopen via Facebook, Marktplaats, Viagogo of Tickettack kopen? Groepen Kan ik mij met vrienden inschrijven? Hoe sluit ik mij bij een groep aan? Kan een beheerder iemand uit een groep verwijderen? Kan ik in meerdere groepen zitten? Heb ik meer of minder kans om ingeloot te worden als ik in een groep zit? Hoe werkt de kaartverkoop als mijn groep is ingeloot? Wat als iemand uit mijn groep toch niet kan?

Algemeen

Wanneer en waar vindt Wildeburg plaats?

Wildeburg vindt plaats van 12 tot en met 14 juli 2024. De camping opent al op donderdag. Wildeburg ligt in natuurpark Netl, Kraggenburg.

Hoe verloopt de kaartverkoop voor Wildeburg 2024?

De verkoop van de weekendkaarten verloopt zoals altijd via de loting, omdat er vele malen meer mensen naar Wildeburg willen afreizen dan mogelijk is. Door de loting maakt iedereen een gelijke kans om op een stressloze manier een kaart te kopen. Alle kaarten worden op naam verkocht en bij de entree wordt gecheckt of dit overeenkomt met je ID.

Wat zijn belangrijke data?

Woensdag 22 november t/m maandag 4 december 23:59 uur

Inschrijven voor loting

Vrijdag 8 december t/m woensdag 13 december 23:59 uur

Uitslag loting 1 en kans om tickets te kopen als je bent ingeloot

Maandag 18 december t/m woensdag 27 december 23:59 uur

Uitslag loting 2 en kans om tickets te kopen als je bent ingeloot

Ik heb nog restitutie tegoed van Wildeburg 2023, wanneer ontvang ik deze?

Dit bedrag wordt uiterlijk in januari overgemaakt naar het rekeningnummer waarmee destijds de kaarten zijn gekocht. In het geval van ter plekke gekochte zaken als parkeerkaarten wordt het rekeningnummer aangehouden wat via het eerder verschenen formulier was ingevuld.

Is een kaart via Paylogic Name Change van naam veranderd? De originele koper blijft dan eigenaar. Alleen van deze persoon hebben we het bankrekeningnummer en hierop wordt dan ook de restitutie gestort. Kaarten die via TicketSwap zijn verkocht, worden gerestitueerd aan de nieuwe eigenaar. Dit wordt overgemaakt door TicketSwap.

Het is niet mogelijk je tegoed als voucher te ontvangen om een kaart voor 2024 af te rekenen. Alle weekendkaarten worden opnieuw verloot. Alleen mensen die een zondagkaart hadden, krijgen voorrang op de kaartverkoop voor de zondag. Hierover volgt in 2024 bericht.

Wat is de minimum leeftijd?

De minimumleeftijd is 18 jaar op het moment dat Wildeburg plaatsvindt.

Kan ik mijn persoonlijke gegevens verwijderen?

Jazeker, stuur ons dan even een mail op [emailprotected].

Waar vind ik alle kleine lettertjes?

Lotingsvoorwaarden
Privacy statement
Disclaimer

Loting

Ik ben te laat voor de inschrijving van de eerste loting. Wat nu?

Dan kan je helaas niet meer meedoen aan de loting voor Wildeburg 2024. Je kunt later wel een kaart van iemand overkopen als deze worden aangeboden.

Waarom zijn er twee lotingen?

Na de eerste loting zijn er mensen die zijn ingeloot, maar geen kaart hebben gekocht. Deze kaarten worden in de tweede loting verloot.

Hoeveel kaarten kan ik kopen als ik ben ingeloot?

Je kan één kaart kopen.

Hoe vaak kan ik mijzelf inschrijven?

Om iedereen een gelijke kans te geven, kan je jezelf maximaal één keer inschrijven. Bij een dubbele inschrijving worden alle accounts geblokkeerd en doe je niet mee aan de loting.

Kan ik mijn account van de vorige keer gebruiken?

Nee, iedereen moet weer een nieuw account aanmaken.

Kan ik iemand anders inschrijven?

Nee, iedereen kan alleen zichzelf inschrijven.

Ik kan de bevestigingsmail van mijn inschrijving niet vinden.

Check ook je spam folder als je de mail niet meteen kunt vinden. Nog steeds nergens te bekennen? Stuur ons dan een berichtje op [emailprotected].

Ik heb een fout gemaakt in de registratie, hoe kan ik dat aanpassen?

Je kan je gegevens aanpassen tot en met maandag 4 december 23:59 uur. Daarna zijn wijzigingen niet meer mogelijk, zodat de loting eerlijk verloopt en er geen dubbele inschrijvingen zijn. Zorg dat je gegevens kloppen, want je naam wordt op je kaart overgenomen en dit wordt bij de entree gecheckt.

Mijn account is geblokkeerd. Hoe kan dat?

Om iedereen een gelijke kans te geven, kan je jezelf maximaal één keer inschrijven. Een dubbele inschrijving resulteert in een geblokkeerd account. Bekijk de voorwaarden van de loting voor meer uitleg.

Ik wil met de camper richting Wildeburg rollen, kan ik ook meeloten voor een camperticket?

Omdat de laatste jaren de animo voor camperkaarten erg groot was, worden deze dit jaar ook via een loting verdeeld. Tijdens de inschrijving voor de loting van de weekendkaarten kan je aangeven of je ook voor een camperkaart wilt meedingen. Dit is een aparte loting die later in 2024 plaatsvindt onder de mensen die zich hiervoor hebben aangemeld en in het bezit zijn van een weekendkaart.

Eerste loting

Wanneer is de uitslag bekend?

De uitslag is vrijdag 8 december bekend.

Waar vind ik de uitslag?

Je vindt de uitslag in het Dorpsloket.

Ik ben ingeloot. Hoe en wanneer kan ik een kaart kopen?

Op vrijdag 8 december is de uitslag bekend. Als je bent ingeloot kan je direct een kaart kopen via het Dorpsloket. Dit kan t/m woensdag 13 december 23:59 uur. Daarna vervalt je mogelijkheid tot kopen en worden de kaarten die over zijn verloot via de tweede loting.

Wat als ik ben uitgeloot voor de eerste loting?

Niet getreurd! Omdat niet alle ingelote mensen een kaart kopen, volgt er een tweede loting.

Wat als ik ben ingeloot, maar niet voor de deadline een kaart koop?

Dan kan je helaas geen kaart meer kopen en doe je ook niet meer mee in loting twee.

Tweede loting

Wanneer is de uitslag van de tweede loting bekend?

De uitslag is maandag 18 december bekend.

Moet ik mij opnieuw inschrijven voor de tweede loting?

Als je meedeed aan de eerste loting, maar niet was ingeloot, doe je automatisch mee aan de tweede loting.

Ik deed niet mee aan de eerste loting. Kan ik mij inschrijven voor loting 2?

Nee, het is niet mogelijk om je alleen voor loting twee in te schrijven. De enige inschrijfperiode is van woensdag 22 november t/m maandag 4 december 23:59 uur.

Ik ben ingeloot in de tweede loting. Hoe en wanneer kan ik een kaart kopen?

Op maandag 18 december is de uitslag van loting 2 bekend. Als je bent ingeloot kan je direct een kaart kopen via het Dorpsloket. Dit kan t/m woensdag 27 december 23:59 uur, dus wacht niet te lang!

Wat als ik ben uitgeloot voor de tweede loting? Kan ik dan nog wel naar Wildeburg?

Je kan dan je geluk beproeven bij Ticketswap. Dit is de enige plek waar je een kaart kan overkopen. Dit wordt pas over enige tijd mogelijk, om te ontmoedigen dat mensen een kaart kopen om direct door te verkopen.

Mocht een vriend van je niet meer kunnen, dan kan hij de kaart overzetten op jouw naam via Name Change. Dit wordt in een later stadium mogelijk.

Kaarten kopen

Ik ben ingeloot, hoe koop ik een kaart?

Ga naar het Dorpsloket. Daar kan je één kaart kopen binnen voor deadline van de betreffende lotingsronde.

Er is wat misgegaan met het bestelproces. Wat moet ik doen?

Wacht drie uur, daarna kan je weer opnieuw het bestelproces in.

Hoe ontvang ik mijn kaart nadat ik deze heb gekocht?

Na het kopen van je kaart ontvang je een mail van Paylogic ter bevestiging. Hier zit je kaart nog niet bij. Deze krijg je in de week van het evenement in je mail.

Komen de kaarten op naam te staan?

Ja, de juiste naam van de bezoeker moet op de kaart staan. Als je bent ingeloot kan je één kaart kopen en worden je gegevens op je kaart overgenomen. Bij de entree wordt dit gecheckt aan de hand van je ID.

Hoeveel kost een kaart?

Een kaart voor Wildeburg kost dit jaar €269 + € 10 servicekosten + € 10 statiegeld voor de vuilniszak. Hiermee krijg je het gehele weekend toegang tot het festival inclusief camping.

Komen er ook zondagkaarten?

Ja, er komt dit jaar ook weer een klein aantal zondagkaarten. Deze kaarten gaan in de verkoop na de loting van de weekendkaarten. Mensen die een zondagkaart hadden voor 2023 krijgen vanwege de afgelaste dag afgelopen jaar, voorrang op de verkoop van komend jaar. Meer informatie hierover komt mettertijd.

Kan je kaarten verkopen en overkopen via Ticketswap?

Ja, maar dat wordt pas op een later moment mogelijk. Door voorlopig Ticketswap nog niet te activeren, willen we mensen ontmoedigen om een kaart te kopen om direct met winst door te verkopen.

Ben je ingeloot en besluit je toch niet te willen gaan, koop de kaart dan niet. Dan kan iemand anders de kaart kopen voor de originele prijs. Dat is sympathiek!

Kan je echt geen kaarten kopen via Facebook, Marktplaats, Viagogo of Tickettack kopen?

Nee, via al deze wegen kan je geen geldige kaarten kopen omdat kaarten pas in de week van het festival verzonden worden. Er valt dus simpelweg niks te verkopen. Daarnaast moeten tickets op de juiste naam staan en alleen via Ticketswap en Paylogic Name Change kan dit worden veranderd.

Groepen

Kan ik mij met vrienden inschrijven?

Je kan een groep aanmaken of je bij een bestaande groep aansluiten. Deze kan maximaal uit 20 personen bestaan. Als je meedoet met een groep, dan wordt de gehele groep in- of uitgeloot.

Hoe sluit ik mij bij een groep aan?

Vrienden kunnen zichzelf aan de groep toevoegen met behulp van de groepsnaam en het wachtwoord. Degene die de groep heeft aangemaakt heeft ook het wachtwoord bepaald.

Kan een beheerder iemand uit een groep verwijderen?

Het is als beheerder van een groep niet mogelijk om mensen uit een groep te verwijderen. Wel kan je inzien wie zich heeft aangemeld voor een groep. Als je iemand wilt verwijderen kan dit door de volledige groep op te heffen en een nieuwe groep aan te maken.

Kan ik in meerdere groepen zitten?

Nee, je kan je bij één groep aansluiten.

Heb ik meer of minder kans om ingeloot te worden als ik in een groep zit?

De kans om ingeloot te worden is bij een groep even groot als individu.

Hoe werkt de kaartverkoop als mijn groep is ingeloot?

Ieder groepslid kan afzonderlijk één kaart kopen via het Dorpsloket.

Wat als iemand uit mijn groep toch niet kan?

Als de groep is ingeloot en iemand uit de groep er niet bij kan zijn dan is dat geen probleem. Als je groep wint koopt ieder voor zich zijn eigen kaart. Als iemand kiest om geen kaart te kopen heeft dit geen effect op de rest van de groep.

Wildeburg Dorpsloket (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 6406

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.